Dünya Uygur Kongresi Yardim Kampanyası Rahmet ve ihsan ayı


Müminlerin dostluk, merhamet ve şefkatteki misali beden gibidir, o bedenin bir yeri hastalanırsa, bedenin geri kalanı da uykusuzluk ve ateşle rahatsizlanir. ( Hadis )

Bu Ramazanla birlikte milyonlarca Uygur’un ve diğer Müslüman halkın dramının unutulmamasını sağlayabiliriz. Doğu Türkistan’daki Uygurlar ve diğer müslümanlar Kutsal Ay’ı kutlayamayacakları için, Dünya Uygur Kongresi sizden Uygurlar ve diğer müslümanlar için ayağa kalkmak ve ortaya çıkan bir soykırımı sona erdirmek için bize katılmanızı istiyor.

Dünya Uygur Kongresi’ne zekat, sadaka – fıtır ve her türlü bağışta bulunarak, Uygurların haklarını ve onurunu savunmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bir kerelik veya aylık bir yardim sadece bir dakika sürer, ama milyonlarca insan için gerçek bir fark yaratır. Yardımınızla, özverili personelimiz Uygur insan haklarını savunmak için hayati önem taşıyan çalışmalarına devam edebilir.

Dünya Uygur Kongresi, dünya çapında güvencesiz koşullarda yaşayan Uygur mültecileri desteklemeye de devam edebilir. ve onların haklarını savunarak, insani yardım sağlayarak güvenli bir sığınağa ulaşmalarını sağlayabilir.

Birleşmiş Milletler, Avrupa Kurumları, ulusal hükümetler veya yerel düzeyde olsun, çalışmalarımız Uygur haklarının uluslararası alanda savunmasına katkıda bulunuyor.

Uygur haklarını desteklemek için [buraya/şimdi düğmesine] bağış yapın.

DUK Vakfı

Erkin kullaniyor .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir